Over IQM

Onze waarden

IQM Solutions is een organisatie waar kennisdeling, openheid en professionaliteit hoog in het vaandel worden gedragen. Deze waarden vormen de hoeksteen van elke opdracht die wordt uitgevoerd en van elk samenwerkingsverband.

Onze missie

IQM Solutions is de “drive” voor verandering in uw bedrijf. IQM Solutions begeleidt uw organisatie in de zoektocht naar het meest geschikte instrument om uw werking efficiënter te maken, te verbeteren en faciliteert de implementatie van deze instrumenten door middel van  business coaching, consulting services en/of training.

Onze visie

IQM Solutions stelt steeds up-to-date expertise ter beschikking aan teams en organisaties in een internationale context.

Ingeborg

Ingeborg, zaakvoerder van IQM, studeerde in 1994 af aan de Economische Hogeschool Limburg (nu: Universiteit Hasselt). Ze behaalde een Master in de Handelswetenschappen - met een specialisatie in dienstverlening. Daarna studeerde zij nog een jaar aan het Institute for Social and International Studies in Barcelona. Hier focuste ze zich naast op het economische aspect,  ook op het bestuderen van de taal en cultuur van Spanje. Na deze studies volgden korte en langere carrières bij Proximus, Getronics, Stad Gent en het CAW Visserij. In 2008 zette Ingeborg de stap naar een eigen bedrijf, IQM Solutions. Ingeborg is een gepassioneerd trainer en coach in efficiënt werken in de ruime zin. Ze heeft hierbij steeds aandacht voor de mens in de organisatie en de dynamieken die er zich afspelen. Ze werkt samen met verschillende partnerorganisaties en neemt actief deel aan diverse netwerken.